De 7 Elementen van Avontuur

Het Grote Onbekende. Weerbarstig terrein dat zich uitstrekt voor onze geest. Schimmig gebied waar iedere navigatie het laat afweten. Maar uit oude overleveringen klinkt nog vaag de fluistering van een vergeten kaart. Een kaart van het Onbekende. Volgens de legendes zou degene die de kaart op de juiste manier leest, nooit meer kunnen verdwalen in het leven.

Lang werd verondersteld dat de kaart verwoest was in het tijdperk van Het Zekere voor het Onzekere. Nu blijkt dat de kaart nooit verloren kan gaan, maar verschijnt aan zij die er klaar voor zijn. Deze kaart staat onder ingewijden ook wel bekend als:

De 7 Elementen van Avontuur!

1e Element: Verbeelding

Verbeelding is de oorsprong van alle creatie. Hier start ieder avontuur. In je hart ontspringt het verlangen naar nieuwe ervaringen, groei & ontwikkeling. Ken jezelf en in de Verbeelding zal het pad zich openbaren…

2e Element: De Sprong

Dan verschijnt het ravijn. Hier is het afgelopen met risicoanalyse en dagdromen. Dit is het moment van De Sprong. De Sprong in het diepe natuurlijk…

3e Element: De Gids

Je bent het Grote Onbekende binnengegaan. Soms kan het hier voelen als een bar niemansland. Langs het grillige pad zijn Gidsen verborgen. Het is nu je taak de jouwe te vinden.

s

4e Element: Chaos

Je bent aanbeland in de moerassen van de Chaos. Onverwachte gebeurtenissen dreigen al je plannen in de war te schoppen. Toch, iedere ervaring is van betekenis. De enige weg uit de grip van de chaos is die te ontdekken en je niet langer te verzetten.

5e Element: krachtmeting

Je betreedt de Arena van de Krachtmeting. Je kracht is ongetemd, nog niet getest op zijn bereik. De krachtmeting geeft inzicht in je kracht en de schaduwzijde daarvan. Zodat je er meester over kunt worden en het avontuur tot een goed einde te brengen.

}

6e Element: tijd

Het water langs de rivier van de tijd wordt begrensd door zijn oevers. De beperkingen van de tijd oefenen druk uit op het avontuur. Er staat iets op het spel, het is een race tegen de klok. Maar onder die eindige maalstroom gaat een oneindige kalmte schuil. Een kalmte die verder gaat dan het spel van winnen & verliezen

7e Element: Transformatie

Je bent aangekomen in de Havens van Vernieuwing. Hier op deze plek kom je even tot rust na al je avonturen. Je realiseert je dat je niet meer dezelfde persoon bent als toen. Er is onderweg iets gestorven, verloren geraakt. Je herinnert je hoe krampachtig je eraan vast hebt gehouden, maar voelt de bevrijding van het sterven. En in dat moment komt je Verbeelding weer tot leven…

Start my adventure

We moeten bekennen dat dit slechts een tipje van de sluier was. Een teaser om de nieuwsgierigheid te prikkelen. En wanneer je op deze pagina bent aanbeland, dan gaan we ervan uit dat je iets hebt met avontuur, met het transformeren van het oude naar het nieuwe. Er gaat nog een hele wereld schuil achter de 7 Elementen van Avontuur. Dat laten we je graag zien!

neem contact op