Now Playing

 

 

Puike programma’s

Inspiratievoorstelling: Bioscoopverlichting

Films zonder spanning. Saaie bedoening, toch? Zeg nou zelf, wanneer garanties wegvallen, er iets op het spel staat en de held (M/V) zich in het onbekende stort, dán wordt het pas echt interessant. Dan zitten we op het puntje van onze stoel.

In verhalen houden we duidelijk van avontuur. In real life lijkt die liefde minder vanzelfsprekend. In onze interactieve voorstelling ‘Bioscoopverlichting’ laten we zien wat er voor nodig is werk & leven tot een avontuur te maken. Met een mooie mix van amusement en diepgang tonen we dat de grote avonturen van het witte doek eigenlijk over onszelf gaan. Over onze dromen & verlangens, onze angsten en uitdagingen.

Aan de hand van een prachtige collectie filmfragmenten en filmsongs brengen we de magie van het avontuur naar de wereld van vandaag.

Duur: 60 – 120 minuten

Doel: Inspireren, informeren, Entertainen

Voor wie: organisaties, teams, leiders, mensen in een veranderproces

Bijv: voor je congres, symposium, festival of kick-off bijeenkomst

Aantal deelnemers:  8 – geen max

Kantoorverlichting: Workshop

De praktijk van verandertrajecten kan weerbarstig zijn. Mooie, vaak grootse plannen komen moeilijk van de grond, onderweg is er vertraging of betrokkenen hebben moeite zich te verbinden met de veranderingen.

De workshop Kantoorverlichting is bedoeld voor teams, leiders, organisaties die op het punt staan een verandertraject te starten of daar midden in zitten. Aan de hand van De 7 elementen van avontuur kun je als deelnemer ontdekken en ervaren wat ervoor nodig is om een veranderprogramma tot een succes te maken. Met natuurlijk de nodige filmfragmenten!

Duur: 4,5 uur

Doel: Inspireren, informeren, Op weg helpen, Inzicht genereren

Voor wie: avonturiers, nieuwsgierigen, twijfelaars, kat-uit-de-boom-kijkers & pioniers

Aantal deelnemers:  6-16

Kantoorverlichting: Training

De training Kantoorverlichting is een krachtig instrument voor teams, leiders en organisaties die de 7 elementen van avontuur willen integreren in hun verandertraject. Het verdiepende programma verkent niet alleen hoe de verschillende elementen van invloed zijn op menselijk gedrag, het daagt deelnemers uit zich er zelf ook mee te verbinden. Zodat ze vanuit vrijheid en bezieling vorm kunnen geven aan het veranderprogramma.

Duur: 1 – 2 dagen

Doel: Transformeren, ontwikkelen, informeren, vruchtbaar veranderklimaat genereren

Voor wie: avonturiers, pioniers, volhouders, doorpakkers, verdiepers

Aantal deelnemers:  6 – 12

Wanneer je het onbekende ingaat, komt je verhaal tot leven